Gribskov Turist

Gribskov Turist transporterer dagligt, skole og institutionsbørn sikkert frem og tilbage. Hos os kommer sikkerheden altid i første række. Alle busser er udstyret med sikkerhedsseler. Erfaring har vi, når vi taler om kørsel, med selskaber for firmaer eller private, hvad enten kørslen foregår i Danmark eller i udlandet. Vi lægger stor vægt på en god oplevelse under transporten. Hos os har du muligheden for selv at planlægge en tur, og vi klarer transporten.

 

Vi kan også planlægge hele arrangementet  for dig, hotel overnatninger med seværdigheder undervejs mv.  Når vi kører med vores ældre publikum, har vi altid tid til en lille snak, og når det kniber med kræfterne når bussen skal bestiges, gir vi selvfølgelig en hånd med. Når vi udfører handicapkørsel med vores liftbusser er omsorgen for vores kunders velbefindende en selvfølge.


Ring eller skriv til os, hvis du ønsker et godt tilbud på din næste buskørsel. 

Du har muligheden for at lave en online forespørgsel vi vores Booking knap øverst på siden her,


 

Vi har den 27. Maj haft besøg af arbejdstilsynet. Resultatet af besøget blev  en Grøn Smiley. Den betyder at vores arbejdsmiljø på arbejdspladsen er i orden den er vi stolte af.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi har nu været på facebook et godt stykke tid, og du er også velkommen til at være på vores side "synes godt om" øverst på siden

 
 

 

Til forside
Besøg vores Facebook side
 
Print
 
Finn's
Pers busservice
Nellebakken 4 // 3250  Gilleleje // Tlf:    48 30 35 35 // Fax:   48 35 44 02 // Mail: info@gribskovturist.dk
Dannemarre
kontakt