Gribskov Turist ApS

​​Tlf.: +45 48 30 35 35

E-mail: info@gribskovturist.dk

​Personale og chauffører hos os

​Hos Gribskov Turist er vi bevidst om, at det ikke er nok at have moderne og komfortable busser, hvis vi ikke har veluddannede og serviceorienterede chauffører med ordentlige arbejdsforhold. Derfor fokuserer vi både vores busser og vores chauffører, samt naturligvis vores kunder og ikke mindst vores passagerer.

Godt arbejdsklima, miljø og kundeservice

​Arbejdstilsynet har lige være forbi os, og vi blev glade for, at de tildelte os en Grøn Smiley for vores arbejdsmiljø. Det bevidner, at vi lægger vægt bag vores ord. Vi mener det, når vi siger, at vi lægger vægt på arbejdsvilkår, sikkerhed, miljø og kundeservice samt naturligvis både pålidelighed og fleksibilitet.

Det er alligevel ikke nok for os, og derfor må nye chauffører altid aflevere både en ren straffeattest og en ren børneattest. Alle chauffører har samtidig modtaget en personalehåndbog, hvor de kan læse om reglerne i firmaet og anden almen information.

​Derved har vi sikret vores kunder så godt som muligt, men vi har et tæt forhold til chaufførerne, og derfor har vi tillid til hinanden. Tillid er et nøgleord mellem ledelse og medarbejdere, men også mellem os og vores kunder.

Ring og bestil en bus med en professionel chauffør

​​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på buskørsel. Du kan kontakte Gribskov Turist på telefon 48 30 35 35. Du kan også skrive til os på info@gribskovturist.dk. Dertil kommer, at du kan lave en online-forespørgsel ved at klikke her eller på vores booking-knap.​

Kontakt information

Nellebakken 4

3250 Gilleleje