Buskørsel af enhver slags tilbydes

Hos Gribskov Turist ApS tilbyder vi de fleste former for buskørsel til konkurrencedygtige priser. Det gælder blandt andet skole- og institutionsbørn, handikappede og ældre, men vi kører også for foreninger og virksomheder, ligesom vi naturligvis kører for private. 

Vi kører i hele Danmark, herunder særligt i København og på resten af Sjælland, men også i udlandet.

Vi lægger vægt på gode oplevelser og høj sikkerhed

​​Vi lægger altid stor vægt på, at vores passagerer skal have en god oplevelse under vores bustransport, og derfor har vores erfarne chauffører ikke kun fokus på kundeservice, men også på sikkerhed. Sikkerheden er naturligvis altid i første række, og derfor har vores busser sikkerhedsseler.

Når vi kører med ældre passagerer, er der plads til en lille snak, og vi giver naturligvis en hånd med, hvis det kniber med at bestige bussen. Vi har samme opmærksomhed ved handicapkørsel med vores liftbusser. Omsorgen for passagerernes velbefindende er med andre ord altid en selvfølge i vores busselskab.

Du kan bestille hele arrangementer hos os, hvor vi varetager hotelbooking, bespisning og seværdigheder, men du kan også nøjes med blot at bestille den nødvendige buskørsel. Vi er i det hele taget ganske fleksible. 

Al vores busservice sker i nøje samarbejde med dig, ligesom vi gerne har en løbende dialog med passagererne under kørslen.

Kontakt Gribskov Turist​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og bestil et uforpligtende tilbud på buskørsel

Du kan enten foretage en online-forespørgsel via vores bookingknap eller ved at klikke her

Du kan også kontakte os hos Gribskov Turist ApS ved at ringe til 48 30 35 35

Alternativt kan du sende en e-mail til info@gribskovturist.dk. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på turistkørsel, skolekørsel, handicapkørsel eller en helt anden form for privat eller erhvervsmæssig buskørsel.

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk