Om Gribskov Turist ApS

Hos Gribskov Turist transporterer vi skole- og institutionsbørn sikkert frem og tilbage dagligt. Vi har endvidere stor erfaring med buskørsel for firmaer og private, og det gælder både i Danmark og i udlandet.

Vi er altid ekstra opmærksomme på, at sikkerheden skal være i første række hos os. Derfor er alle busser naturligvis udstyrede med sikkerhedsseler. Vi lægger endvidere stor vægt på at levere en god oplevelse under transporten.​

Du kan bestille transport eller et helt arrangement

​Du har mulighed for selv at planlægge en tur, og så klarer vi transporten. Vi kan også planlægge hele arrangementet for dig, herunder med eventuelle hotelovernatninger og besøg på seværdigheder undervejs.

Når vi kører med vores ældre publikum, har vi altid tid til en lille snak; og hvis det kniber med kræfterne, når bussen skal bestiges, giver vi selvfølgelig en hånd med. Omsorgen for vores passagerers velbefindende er altid en selvfølge, især når vi udfører handicapkørsel med vores liftbusser.

Kontakt Gribskov Turist​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med eller få et tilbud på kørsel

​Vi har været på Facebook et godt stykke tid, og du er velkommen til at følge med på vores side ved at klikke "synes godt om". 

Du har mulighed for at lave en online-forespørgsel via vores booking-knap øverst på siden eller her

Du kan naturligvis også ringe eller skrive til os. Ring til Gribskov Turist på telefon 48 30 35 35, eller skriv til info@gribskovturist.dk

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk