​Personale og chauffører hos os

​Hos Gribskov Turist er vi bevidst om, at det ikke er nok at have moderne og komfortable busser, hvis vi ikke har veluddannede og serviceorienterede chauffører med ordentlige arbejdsforhold. Derfor fokuserer vi både vores busser og vores chauffører, samt naturligvis vores kunder og ikke mindst vores passagerer.

Godt arbejdsklima, miljø og kundeservice

​Vi har tidligere fået tildelt os en Grøn Smiley for vores arbejdsmiljø. Det bevidner, at vi lægger vægt bag vores ord. 

Vi mener det, når vi siger, at vi lægger vægt på arbejdsvilkår, sikkerhed, miljø og kundeservice samt naturligvis både pålidelighed og fleksibilitet.​ Det er alligevel ikke nok for os, og derfor må nye chauffører altid aflevere både en ren straffeattest og en ren børneattest. Alle chauffører har samtidig modtaget en personalehåndbog, hvor de kan læse om reglerne i firmaet og anden almen information.

​Derved har vi sikret vores kunder så godt som muligt, men vi har et tæt forhold til chaufførerne, og derfor har vi tillid til hinanden. Tillid er et nøgleord mellem ledelse og medarbejdere, men også mellem os og vores kunder.

​Per Hansen - Administrerende direktør

Tine Bjørnestad - Administrer løn​

Birgit Hansen - Direktør og daglig leder​

Sten Jensen - Værksteds ansvarlig​

Jarek Zirra - Mekaniker​

Kontakt Gribskov Turist​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring og bestil en bus med en professionel chauffør

​​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på buskørsel. Du kan kontakte Gribskov Turist på telefon 48 30 35 35

Du kan også skrive til os på info@gribskovturist.dk. Dertil kommer, at du kan lave en online-forespørgsel ved at klikke her eller på vores booking-knap.​

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk