Vores vognpark hos Gribskov Turist​

Hos Gribskov Turist råder vi over moderne, sikre og komfortable busser til de fleste formål. Vi lægger samtidig stor vægt på, at busserne fremtræder i pæn og ordentlig stand. Dertil kommer, at de er vedligeholdte og har sikkerheden i fokus.

Vi har fokus på sikkerhed, miljø og driftssikkerhed

​Alle vores busser er mellem 1 og 5 år gamle, og de kører naturligvis på miljødiesel, fordi vi også har fokus på miljøet. Olien er af den bedste fuldsyntetiske slags. Alle busserne er ligeledes udstyrede med pollenfilter og partikelfilter. Busserne har også sikkerhedsseler.​

Vores busser bliver gennemgået af mekanikerne på vores eget værksted to gange om måneden. Det betyder, at vi kan finde eventuelle fejl eller mangler i tide, således sikkerheden konstant er i top, men også så risikoen for, at busserne går i stykker under kørslen sænkes betragteligt.

Vi råder over moderne turistbusser, som kan medbringe fra 19 til 58 passagerer, og derfor kan vi tilbyde næsten enhver form for moderne buskørsel. Vi har også liftbusser, således vi kan håndtere kørsel med kørestole.

Kontakt Gribskov Turist​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om vores busser

​Du kan kontakte Gribskov Turist for at høre mere om vores busser, men også for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med transport. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på bustransport eller et helt arrangement. 

Du kan kontakte os på telefon 48 30 35 35, men du kan også skrive til os på info@gribskovturist.dk. Endvidere kan du lave en online-forespørgsel ved at klikke her.​​

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk