Busudlejning: Lej en bus med chauffør til dit arrangement

Skal du afholde et arrangement, hvor der er behov for transport af flere personer, og er du i den forbindelse i gang med at undersøge mulighederne for busudlejning? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Gribskov Turist ApS har du nemlig mulighed for at leje en bus med chauffør.

Lej en bus med chauffør til dit arrangement gennem os. Vi varetager gerne store såvel som små opgaver, uanset om du har brug for vores busudlejning i København, på resten af Sjælland eller måske et helt andet sted i landet.

Lej en bus med chauffør og kom sikkert frem

Ved leje af bus med chauffør gennem vores busselskab kan du være sikker på, at du og resten af dit selskab kommer sikkert frem til jeres destination.

Vi tilbyder blandt andet busudlejning med chauffør i forbindelse med:

  • ​Skolekørsel
  • ​Handicapkørsel
  • ​Turistkørsel

Er I for eksempel en større gruppe, der skal på skiferie, storbyferie eller på ferie til sydens sol og varme, så kan det være en god ide at leje en bus med chauffør gennem vores firma. På den måde kan hele gruppen nemlig være samlet undervejs, hvilket giver gode muligheder for også at gøre transporttiden både underholdende og til en del af rejsen.

Kontakt Gribskov Turist​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster det at leje en bus?

Hos os er det udelukkende muligt at leje en bus med chauffør. Vores priser herpå afhænger blandt andet af, hvor mange dage du ønsker at gøre brug af vores busudlejning. Derudover afhænger vores priser også af, om vi skal hjælpe dig med at arrangere turen med hotelovernatninger og seværdigheder undervejs, eller om du blot ønsker vores hjælp til transporten.

Kontakt os og hør mere om vores busudlejning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores busudlejning, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud med en billig pris? Så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk