​Referencer blandt vores mange kunder

Hos Gribskov Turist er vores kunder og passagerer i centrum, og derfor fokuserer vi kundeservice, trafiksikkerhed og drifts-sikkerhed samt gode arbejdsvilkår, men også miljøet. 

Det betyder med andre ord, at vores passagerer skal have en god oplevelse i forbindelse med hele busturen, men også, at vi skal komme til tiden og komme frem til tiden.

Opmærksomhed og omsorg er en selvfølge

Vores chauffører har altid tid til en lille snak, når vi for eksempel kører med ældre passagerer; og hvis det kniber med at komme op i bussen, så hjælper med bestigningen. Det gælder naturligvis også, når vi kører med handikappede, herunder med vores liftbusser. 

Opmærksomhed og omsorg for passagerernes velbefindende er med andre ord altid en selvfølge i vores busser.​

Vores nye og moderne busser bliver gennemgået af vores egne mekanikere to gange om måneden, således sikkerheden er i top og sandsynligheden for driftsstop er i bund. Busserne kører i øvrigt på miljødiesel, og det er naturligvis olie af den bedste fuldsyntetiske slags. Desuden er hver bus udstyret med pollenfilter og partikelfilter samt sikkerhedsseler.

Kontakt Gribskov Turist​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra nogen af vores kunder​

Søborg Privatskole - en fri grundskole

www.spskole.dk

​Gribskov Turist ApS har varetaget skolebuskørslen for ca. 180 af skolens ca. 250 elever siden 2006. På skoleårets 200 dage køres med to busse på forskellige ruter i Nordsjælland.

Der køres to gange ind hver morgen - kl. 8 og 9 og tilsvarende køres to hjemkørsler hver dag. Dertil kommer mange ekstra ture for skolens klasser i løbet af skoleåret.

Det kræver stor præcision og dygtighed at køre med skolebørn. Der er store forventninger fra forældre og skolen. Det skal være sikkert at køre med busserne, chaufførene skal være gode til at omgås eleverne og fleksibilitet er helt nødvendig i forbindelse med arrangementer, omlægning af tider osv.

Gribskov Turist ApS har til fulde opfyldt alle disse forventninger. Det har været og er en fornøjelse at samarbejde med chaufførene - tilmed sidder eleverne i helt nye og meget fine busser.

Hermed gives de allerbedste anbefalinger til Gribskov Turist ApS.

Med venlig hilsen​

Lars Willer

Skoleleder

Esrum Ældreklub

Vi har gennem flere år haft Gribskov Turist til at køre for os til vores arrangementer hver anden torsdag, og ligeledes til alle vore udflugter og ferieture. Der er aldrig noget der svigter, de er der altid lige på pletten til den aftalte tid og vi bliver altid betjent med dygtige, venlige og hjælpsomme chauffører.

Ud fra vores erfaringer kan vi kun give Gribskov Turist den allerbedste anbefaling.

Med venlig hilsen

Formand: Irene Olsen
Kasserer: Inge Blok

Ring til os for at høre mere om vores ydelser

Du kan kontakte os hos Gribskov Turist på telefon 48 30 35 35, eller du kan skrive til os på info@gribskovturist.dk, for at høre mere om os eller for at få et uforpligtende tilbud. 

Du kan også lave en online-forespørgsel ved at klikke her eller på vores booking-knap øverst på siden.​

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk