Gribskov Turist ApS

​​Tlf.: +45 48 30 35 35

E-mail: info@gribskovturist.dk

Vi tilbyder alle former for buskørsel

​Hos Gribskov Turist tilbyder vi de fleste former for buskørsel, og det gælder skole- og institutionsbørn, handikappede og ældre, men vi kører også for foreninger og virksomheder, ligesom vi naturligvis kører for private. Vi kører i hele Danmark, men også i udlandet.

Vi lægger vægt på gode oplevelser og sikkerhed

​Vi lægger altid stor vægt på, at vores passagerer skal have en god oplevelse under transporten, og derfor har vores erfarne chauffører fokus på kundeservice, men også på sikkerhed. Sikkerheden er naturligvis altid i første række, og derfor har vores busser sikkerhedsseler.

Når vi kører med ældre passagerer, er der plads til en lille snak, og vi giver naturligvis en hånd med, hvis det kniber med at bestige bussen. Vi har samme opmærksomhed ved handicapkørsel med vores liftbusser. Omsorgen for passagerernes velbefindende er med andre ord altid en selvfølge.

Du kan bestille hele arrangementer hos os, hvor vi varetager hotelbooking, bespisning og seværdigheder, men du kan også nøjes med blot at bestille selve bustransporten. Vi er i det hele taget ganske fleksible. Al transport sker i nøje samarbejde med dig, ligesom vi gerne har en løbende dialog med passagererne under kørslen.

RING FOR AT BESTILLE ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du kan lave en online-forespørgsel via vores booking-knap eller ved at klikke her. Du kan også kontakte os hos Gribskov Turist ved at ringe til 48 30 35 35. Alternativt kan du sende en e-mail til info@gribskovturist.dk. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt information

Nellebakken 4

3250 Gilleleje