Gribskov Turist ApS

​​Tlf.: +45 48 30 35 35

E-mail: info@gribskovturist.dk

Om Gribskov Turist ApS

Hos Gribskov Turist transporterer vi skole- og institutionsbørn sikkert frem og tilbage dagligt. Vi har endvidere stor erfaring med buskørsel for firmaer og private, og det gælder både i Danmark og i udlandet.

Vi er altid ekstra opmærksomme på, at sikkerheden skal være i første række hos os. Derfor er alle busser naturligvis udstyrede med sikkerhedsseler. Vi lægger endvidere stor vægt på at levere en god oplevelse under transporten.

dU KAN BESTILLE TRANSPORT ELLER ET HELT ARRANGEMENT

​Du har mulighed for selv at planlægge en tur, og så klarer vi transporten. Vi kan også planlægge hele arrangementet for dig, herunder med eventuelle hotelovernatninger og besøg på seværdigheder undervejs.

Når vi kører med vores ældre publikum, har vi altid tid til en lille snak; og hvis det kniber med kræfterne, når bussen skal bestiges, giver vi selvfølgelig en hånd med. Omsorgen for vores passagerers velbefindende er altid en selvfølge, især når vi udfører handicapkørsel med vores liftbusser. Vi har lige haft besøg af Arbejdstilsynet, og resultatet blev en Grøn Smiley. Den betyder, at vores arbejdsmiljø på arbejdspladsen er i orden.

Følg med eller få et tilbud på kørsel

​Vi har været på Facebook et godt stykke tid, og du er velkommen til at følge med på vores side ved at klikke "synes godt om". Du finder linket til venstre her på hjemmesiden.

Du har mulighed for at lave en online-forespørgsel via vores booking-knap øverst på siden eller her. Du kan naturligvis også ringe eller skrive til os. Ring til Gribskov Turist på telefon 48 30 35 35, eller skriv til info@gribskovturist.dk

Kontakt information

Nellebakken 4

3250 Gilleleje