Vi tilbyder alle former for kørsel med handicappede

Hos Finn's Handicapkørsel tilbyder vi alle former for kørsel med handicappede børn og voksne i vores biler, minibusser og liftbusser. Vi transporterer blandt andet skoleelever til specialskoler i Region Hovedstaden på hverdage, ligesom vi dagligt kører borgere til genoptræning, dagcentre og lignende. Desuden kører vi sygetransport for Falck.

Vi tilbyder kørsel i biler, minibusser og liftbusser

Vi kører også for private og foreninger. Hvis du skal holde en større fest, kan vi hente de familiemedlemmer, som sidder i kørestol. Desuden kan vi køre for foreninger og lignende, når I skal på tur eller udflugt. Vi benytter vores minibusser med lift, hvis der en eller flere, der sidder i kørestol. Du kan også bestille hele arrangementer hos os, hvor vi varetager hotelbooking, bespisning og seværdigheder.​

Vi lægger stor vægt på, at vores passagerer altid skal have en god oplevelse under vores transport. Derfor har vores erfarne chauffører fokus på kundeservice. Vi har også fokus på sikkerhed, og derfor har vores busser naturligvis sikkerhedsseler. Sikkerhed er med andre ord altid i første række. Vi er samtidig fleksible, og al transport sker i nøje samarbejde med kunden, men vi har gerne en løbende dialog med passagererne under kørslen.

Kontakt os for at få en pris på transport

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 48 28 83 77 for at få et uforpligtende tilbud på transport. Du kan også sende en e-mail til finns@handikapkorsel.dk.

Nødnummer

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefon nummer som er: 41 61 77 55.

Kontakt Finn's Handicapkørsel​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk