Personale og chauffører

Hos Finn's Handicapkørsel har vi et professionelt og fleksibelt team af chauffører, der alle yder deres bedste for at give vores passagerer en professionel service og en god oplevelse under kørslen. Vi ligger stor vægt på, at alle medarbejdere er venlige, fleksible og hjælpsomme, ligesom de er imødekommende. Vores chauffører sætter naturligvis en stor ære i at møde til tiden og yde den bedste service.

Vi har stor erfaring med handicapkørsel

Alle vores chauffører har stor ekspertise i befordring af handicappede og bevægelseshæmmede. Dertil kommer, at de kører handicappede børn og unge til skole og dagtilbud hver eneste dag, hvorved de allerede har god erfaring med den form for personbefordring.

Chaufførerne har naturligvis afleveret en straffeattest og børneattest, da de blev ansat som chauffører. Alle chauffører har samtidig modtaget en personalehåndbog. De kan læse om reglerne i firmaet i denne håndbog, ligesom der er anden almen information.

Vi har med andre ord sikret vores kunder og passagerer bedst muligt. Dertil kommer, at vi har et tæt forhold mellem ledelse og medarbejdere. Tillid er i det hele taget et nøgleord mellem ledelse og medarbejdere, men også mellem os og vores kunder.

Ring for at høre mere om os

Du kan kontakte Finn's Handicapkørsel, hvis du ønsker flere oplysninger eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 48 28 83 77. Eller du kan sende en e-mail til finns@handikapkorsel.dk.

Nødnummer

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefon nummer som er: 41 61 77 55

Kontakt Finn's Handicapkørsel​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk