​Om Finn's handicapkørsel

Finn's Handicapkørsel blev oprindeligt grundlagt af Finn og Gurli Frederiksen, men i 2004 overtog Per Hansen firmaet. Efter at Per har overtaget firmaet er det begyndt at vokse hurtigt. Dertil kommer, at vi blev kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2010.

Vi kører med handicappede, skolebørn og ældre

Vores primære busopgaver består typisk af befordring af skolebørn, handicappede og ældre mennesker, der skal til for eksempel en skole, et dagcenter eller genoptræning. Vi kører naturligvis også gerne for private og foreninger. Vi kører blandt andet sygetransport for Falck.

Vores vigtigste målsætning er, at alle skal komme sikkert og rettidigt frem, og at alle passagerer altid skal få en god oplevelse med i erindringen. Det betyder blandt andet, at vi altid har tid til en kort snak med de ældre passagerer. Og da vi primært kører handicapkørsel, er det naturligt for os at hjælpe vores passagerer ud og ind af vores biler og busser, hvis det er nødvendigt. Opmærksomhed og omsorg for passagerernes velbefindende er altid en selvfølge i vores biler og busser.​

​Kontakt os for at få et tilbud på handicapkørsel

Vi holder til på Borupvej i Borup ved Skævinge. Du kan kontakte os på telefon 48 28 83 77, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på buskørsel. Du kan også sende en e-mail til finns@handikapkorsel.dk.

Nødnummer

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefon nummer som er: 4161 7755.

Kontakt Finn's Handicapkørsel​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk