Skolekørsel mellem skole, SFO og hjem

Hos Finn's Handicapkørsel tilbyder vi daglig skolekørsel for kommuner og skoler. Der kan være ordinær skolekørsel for almindelige skolebørn, som af forskellige årsager skal hentes og bringes mellem skole og hjem. Det er typisk børn, som har lang vej til skole, men det kan også være kørsel mellem skole og svømmehal eller en skoleudflugt.

Vi udfører skolekørsel for kommuner

Aktuelt har vi en fireårig kontrakt med skolekørsel for Gribskov Kommune, hvor vi varetager al kørsel af skolebørn i hele kommunen. Byrådet havde modtaget fem indkomne tilbud, men de valgte os. Kontrakten består af to delaftaler, hvor den ene er kørsel af børn til og fra skole, og den anden er kørsel af ældre borgere til og fra dagsaktiviteter.

Vi er kendt blandt vores passagerer og kunder for, at vi kommer til tiden. Det er en naturlig del af vores daglige arbejde, at vi sørger for planlægning og strukturering af alle ruter og alle ture. Det er samtidig vigtigt, at vores passagerer får en god oplevelse, og derfor er den enkelte passager altid i fokus, især når vi udfører skolekørsel med mindre børn.

Kontakt os for at få et tilbud på en fast aftale.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en aftale med fast skolekørsel. Du kan ringe til os på telefon 48 28 83 77 for at aftale nærmere. Det er også muligt at skrive til os på e-mail finns@handikapkorsel.dk. Hvis der er tale om en enkelt tur, kan du sende en online-forespørgsel her.​

Kontakt Finn's Handicapkørsel​

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på buskørsel?

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider hos Gribskov Turist og Finn's Handicapkørsel

Vores telefoner er åben alle hverdage imellem kl. 06.00 og 18.00. Uden for dette tidsrum er der telefonsvarer på, hvor der er mulighed for at indtale besked. Denne bliver aflyttet alle hverdage.

I weekenden er begge firmaer lukket uden forudgående aftale.

Skulle vores telefon system, gå ned indenfor normal åbningstid, har vi tilknyttet et nødtelefonnummer som er: 41 61 77 55.

Gribskov Turist ApS

Nellebakken 4, 3250 Gilleleje

CVR: 17403788

Finn's Handicap Kørsel

Borupvej 60, Port 5

​3320 Skævinge

CVR: 27985254

Sikker mail for begge virksomheder:

birgit@handikapkorsel.dk